Fartskriver.no / Konsern

Konsern

Fartskriver Gruppen er markedsledende på sine områder og tilbyr ulike tekniske løsninger og produkter primært til transportbransjen.

Forretningsområdene er; bilinstrumenter som fartskrivere, ryggekamera, alkolås og mobil-kommunikasjonssystemer samt petrotekniske produkter som håndterer drivstoff og smøremidler.

Konsernet består av følgende selskaper: Morselskapet Fartskriver AS, og datterselskapene:

- Petro-Utrustning AS

- Fartskriver Verkstedservice

-  Fartskriver Solutions AS

- Fartskriver Danmark A/S

- Suomen Fartskriver Oy

Fartskriver Baltic OÜ

Fartskriver Sverige AB

Selskapene har en samlet budsjettert omsetning på over 130 millioner NOK for 2015.

Fartskriver AS er kjent for: Kunnskap - Kvalitet - Service

Vi har et landsomfattende forhandler- og servicenett i Norge, Finland, Danmark og Estland med over 600 forhandlere. Ved inngangen til 2015 har Fartskriver AS ca 60.000 aktive brukere. Vi er etablert i alle nordiske land og vi har 8 selskap fordelt på 8 land.

Fartskriver AS ble første gang registrert 15.11.1955, og har alltid hatt en sterk økonomi og en meget sterk markedsposisjon.

 

Org_kart_2013_Page_01
 

Visjon

Med engasjement, kompetanse, tjenester og riktige produkter, skal vi gjøre våre kunders transportløsninger til de mest effektive i Norden.

Forretningsidé

Fartskriver Gruppen skal bidra til at kunden oppnår effektiv vareflyt, høy produktivitet, og en sikker og god utnyttelse av sine transportløsninger på vei.

Fartskriver Gruppen skal være en totalleverandør av løsninger, produkter og et ledende kompetansesenter for transportbransjen.

Utviklet av Byte AS