Partnere

  VDO er en del av Continental Corporation, og den ledende produsent, utvikler og leverandør av elektronikk og instrumenter til alle typer farkoster og kjøretøy. Fartskriver AS er Nasjonal Distributør for Norge og Island, og har samarbeidet med VDO i en årrekke.  
       
  ACS – Alcohol Countermeasure Systems produserer og utvikler instrumenter som alkolåser, alkometere og testere, samt utstyr for bevis sikring og dokumentasjon. ACS leverer bl.a. alkolåser via fabrikksmontering i Volvo lastebiler, busser og personbiler. Fartskriver AS representerer ACS i Norge, Finland og Baltikum.  
       
  FLIR – Forward Looking InfraRed Systems har avtale med Fartskriver AS om markedsføring og salg av et nattsystem, PathFindIR®, som kan benyttes på kjøretøy for å ”se” i totalt mørke. FLIR har levert systemer til vestlige lands militære i en årrekke, og har nå også begynt å levere utstyr til det kommersielle markedet.  
       
  MiX Telematics er Fartskriver AS samarbeidspartner innen ulike sporings- og flåtesystemer til transport og bussbransjen. Selskapet med base i Sør Afrika er representert på alle kontinenter og i mange land, og har også et mangeårig samarbeid med VDO med bl.a. utviklingen av konseptet DLD® som et samarbeidsprosjekt. MiX Telematics har sporingssystemer i mer enn 500 000 mobile enheter som følges opp på ulike måter  
       
  Telenor har avtale med Fartskriver AS om levering av mobile tjenester, abonnement og SIM kort til våre M2M flåtesystemer.  
       

Utviklet av Byte AS